Rosebel presenteert bedrijfsresultaten 2017

27 juli 2018
Rosebel presenteert bedrijfsresultaten 2017
Lees meer

O.S. Afobakkaweg winnaar Brokopondo scholenquiz 2018

19 juli 2018
De OS Afobakkaweg is afgelopen vrijdag 13 juli ’18 uitgeroepen tot winnaar van de Brokopondo scholenquiz 2018. De scholenquiz maakt deel uit van het youth development program van Rosebel Gold Mines. Het programma bestaat uit het Brokopondo speech contest voor VOJ scholen en de Brokopondo scholen quiz voor basisscholen en heeft als doel jong talent in het district Brokopondo te stimuleren.
Lees meer

Rosebel Goldmines trotse partner van het Caribische basketbal kwalificatietoernooi

15 juni 2018
Van 17 t/m 30 juni 2018 spelen Suriname’s heren en dames topbasketballers tegen Caribische tegenstanders in de FIBA WOMEN’S CARIBBEAN CUP en de FIBA AMERICUP 2021 in de Anthony Nesty Sporthal. Rosebel Gold Mines is trotse partner van de Surinaamse Basketbal Associatie.
Lees meer

Cherry ann Morisson winnaar Brokopondo speech contest 2018

19 mei 2018
Op zaterdag 19 mei is Chery Ann Morisson uitgeroepen tot de winnaar van het Rosebel Brokopondo Speech Contest. Het onderwerp van haar speech was klimaatverandering. Vol passie en overtuigingskracht heeft ze in haar vijf minuten durende speech, het publiek het belang van klimaatverandering benadrukt. Het publiek welke bestond uit: district Commissaris Kenya Pansa, directie en staf van Rosebel Gold Mines N.V., DNA lid Wendel Asadang, vertegenwoordigers van JCI, leerkrachten en district bewoners is tevreden huiswaarts gekeerd.
Lees meer

Rosebel Gold Mines doneert medisch apparatuur en artikelen aan poliklinieken in Brokopondo

17 mei 2018
Rosebel Goldmines N.V. (Rosebel) heeft op 17 mei samen met haar partners; het Ministerie van Volksgezondheid, de Medische Zending, het Diakonessen ziekenhuis en Project C.U.R.E. (Commission on Urgent Relief and Equipment) (https://projectcure.org/) medische artikelen en apparatuur gedoneerd aan enkele Medische Zending poliklinieken in het district Brokopondo. De officiële overdracht vond plaats bij de Medische Zending polikliniek van Nieuw Koffiekamp.
Lees meer

Rosebel Gold Mines investeert 1.9 miljoen SRD in topklinische zorg voor Suriname

27 april 2018
Op 27 april 2018 is de 3D mammograaf in gebruik genomen door de donateur Rosebel Gold Mines N.V. (Rosebel) en het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). Dit ten behoeve van het MAMMA- centrum op de afdeling Radiologie, welke onder leiding staat van Drs. I. Thakoer. Het gaat om een schenking van een moderne 3D mammograaf met tomosynthese ter waarde van 1,9 miljoen Surinaamse Dollars en wel ter ondersteuning van top klinische zorg in Suriname.
Lees meer

Steve Letwin ontvangt hoge presidentiële onderscheiding

24 januari 2018
Steve Letwin, President en Chief Executive Officer (CEO) van IAMGOLD, is op 24 januari 2018, op het Presidentieel Paleis, als teken van zijn onderscheiding als Groot-Officier in de Ere Orde van de Gele Ster, gedecoreerd door de Vice President, de heer Ashwin Adhin, namens het Staatshoofd, Zijne Excellentie D.D. Bouterse.
Lees meer

Rosebel gives back tijdens de jaarlijkse Christmas Charity Event

13 december 2017
Op maandag 11 december hebben 16 instellingen een bijdrage ontvangen tijdens het jaarlijkse Christmas Charity Event van Rosebel Gold Mines. Tevens werden de vertegenwoordigers van deze instellingen getrakteerd op een feestelijke lunch in het Courtyard by Marriott, als dank voor hun werk gedurende het haast afgelopen jaar.
Lees meer

Rosebel organiseert Beroepenbeurs te Brokopondo Centrum

19 november 2017
Op vrijdag 17 november organiseerde de Community Relation Department een beroepen-beurs te Brokopondo centrum. Het doel van dit evenement was om informatie te verschaffen over verschillende beroepen aan de leerlingen van nabijgelegen gemeenschappen .
Lees meer

Rosebel organiseert gezondheidsbeurs te Brownsweg

11 november 2017
Op donderdag 9 en vrijdag 10 November organiseerde de Community Relations Department van Rosebel Gold Mines NV een gezondheidsbeurs te Brosnweg. Dit deed zij in samenwerking met het Diakonessenhuis en de Medische Zending.
Lees meer